Avsnitt 72: Om onaturlig trötthet och vägen till livskraft. Samtal med Eva Gusmark

Onaturlig trötthet – vad är det för något och hur kan vi vända trötthet till livskraft? Vad beror ständig trötthet på? I dag är det många som lider av konstant trötthet, sömnproblem och utmattningssyndrom. I detta avsnitt samtalar Kosmologipodden med Eva Gusmark om personliga erfarenheter av att ha upplevt utmattningssyndrom. Vi reflekterar över den process som det innebär att få tid och möjlighet till återhämtning, samt att sedan kunna gå vidare och skapa rum för livskraft i stället för trötthet.

Vi belyser vad Martinus har skrivit om onaturlig trötthet, tankens kraft och den djupaste orsaken till trötthet, bland annat i hans artikel ”Onaturlig trötthet” i boken Kosmiska lektioner. Vår personliga inställning till livet och de tankar som vi hyser spelar här en central roll för att vi ska kunna skapa livskraft, glädje till livet och välbefinnande.

Språk: svenska.

Avsnittet spelades in i Hälsans Hus, Stockholm, i oktober 2018 med Lars Palerius och Pernilla Rosell.

Musik komponerad och framförd av Lars Palerius.

Föredraget med Eva Gusmark som omnämns i samtalet kommer att publiceras på hemsidan för Stiftelsen Martinus Kosmologi: http://www.martinus.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial