Avsnitt 97: Martinus världsbild 100 år. Samtal med Willy Kuijper och John Klemens

Martinus världsbild 100 år: 1921–2021. Nästa år blir det jubileumsår, då det är 100 år sedan Martinus genomgick sin kosmiska födelse, som satte honom i stånd att skriva ner sitt verk och förmedla sin andliga världsbild. Detta vill vi också fira hela året på Martinus Institut och Martinus Center Klint. I detta avsnitt samtalar Kosmologipodden med de mångåriga medarbetarna Willy Kuijper och John Klemens om det kommande jubileumsåret och vilka aktiviteter som planeras då. Willy och John berättar även om sina personliga möten med Martinus och den gemensamma inspiration och glädje de har känt under många år i sitt arbete för Martinus Sak.

Som annonseras i slutet av avsnittet har kalendariet för Martinus Instituts program justerats något sedan samtalet spelades in. De fasta datum som är inplanerade för jubileumsfirande är onsdag 24 mars 2021 på Martinus Institut, samt fredag 30 april – 1 maj 2021 på Martinus Center Klint. Mer information om detta kommer att läggas ut på Martinus Instituts webbplats samt i nyhetsbrev och sociala medier.

För den som vill läsa mer om Martinus kosmiska invigning kan vi bland annat rekommendera hans egen berättelse i boken Kring min missions födelse. Den kan köpas på svenska på Världsbild förlag och finns tillgänglig online på danska på Martinus Instituts webbplats: Omkring min Missions Fødsel

Samtalet spelades in i Martinus Center Klint, Danmark, i juli 2020.

Språk: Svenska och danska

Medverkande: Willy Kuijper, John Klemens, Pernilla Rosell.

Musiken är komponerad och framförd av Lars Palerius.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial