Vill du läsa Livets Bog på djupet i ny kurs?

Vill du läsa och samtala kring hela Livets Bog på djupet med oss? 🙂

Sommaren 2020 har vi i Kosmologipodden glädjen att tillsammans med andra kurslärare på Martinus Center Klint få starta en ny, treårig kurs där du tillsammans med andra kan fördjupa dig i Martinus huvudverk Livets Bog, del 1–7. Vi startar samtidigt med sommarvecka 1 (27 juni – 4 juli) med särskilda träffar just för denna kurs.

Syftet med kursen är att skapa en aktiv och inspirerande miljö där du kan fördjupa dig i Martinus huvudverk och samtala med andra om andliga och existentiella frågor. Vi ska framför allt fokusera på att läsa verket, men vi kommer också att inkludera egna erfarenheter och exempel från världen runt omkring oss. Du deltar aktivt i kursen tillsammans med kurslärarna och ibland bjuds också gästföreläsare in.

Kursen är upplagd som en kombination av självstudier och gemensamma träffar. Vi träffas två lördagar och två helger årligen samt sommarvecka 1 på Martinus Center Klint. Träffarna kommer att bestå av en serie föredrag och presentationer med efterföljande dialog, närstudier av utvalda textstycken och gemensamma reflektioner. Som kursdeltagare får du också tillgång till nätbaserade resurser och andra verktyg: videor, studiefrågor, ett gemensamt kontaktforum för kursdeltagarna m.m.

Det är tänkt att centret erbjuder två parallella grupper, en dansk och en svensk/skandinavisk. Det är ett maxantal på 15 deltagare per grupp. Vissa presentationer kommer dock att hållas gemensamt med de bägge grupperna.

Den fysiska undervisningen sker som utgångspunkt på Martinus Center Klint. I samband med undervisningen finns det möjlighet att boka transport i bil mellan Köpenhamn och Klint.

För den svensk/skandinaviska gruppen kan det också finnas möjlighet att förlägga de bägge lördagsträffarna till Sverige, beroende på deltagarnas önskemål.

Kurslärare är Solveig Langkilde, Jens Christian Hermansen, Pernilla Rosell, Lars Palerius och Micael Söderberg.

Priset för hela första året inklusive boende är 3 950 dkr. Utan boende kostar kursen 1 800 dkr. Priset inkluderar även alla kursaktiviteter som erbjuds på Martinus Center Klint under sommarvecka 1. Observera att boende inte ingår i priset för de två endagskurserna, men kan bokas separat.

Anmälan sker på telefon +45 38 38 01 11 eller e-post: info@martinus.dk

Frågor (t.ex. gällande den svensk/skandinaviska gruppen) kan också ställas till Pernilla Rosell: pernilla@martinus.dk eller per telefon: +46 70 844 88 71.

Se mer information om upplägget i denna fil: Treårskurs med Livets Bog_SV

Se hela sommarprogrammet för Martinus Center Klint här: Sommarprogram 2020 Martinus Center Klint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial