Avsnitt 94: Kosmisk psykologi, del 4. Relationernas betydelse i vårt liv

Kosmologipoddens redaktör Micael Söderberg samtalar med Sören Grind om betydelsen av relationer i vårt liv. Samtalet tar sin utgångspunkt i den aktuella coronapandemin som begränsar människors möjligheter till social samvaro. Sören belyser varför människor reagerar på olika sätt i tider av kris och reflekterar över vad meningen med dessa utmaningar kan vara ur ett kosmiskt perspektiv. Samtalet kommer också in på orsaker till vårt sätt att fungera i nära relationer och vilka förändringar som man kan förvänta sig i ljuset av den så kallade polförvandlingen. Inspelat den 3 maj 2020. Musik komponerad av Lars Palerius.

De tidigare avsnitten av kosmisk psykologi hittar du på www.kosmologipodden.se. Vi finns också på Spotify.

Du kan köpa Sören Grinds bägge böcker, Livet – en spegel och Livet – en fråga om kärlek Världsbild förlag.

Fråga om kosmisk psykologi

Har du frågor om kosmisk psykologi som du skulle vilja att Sören och Micael tar upp i kommande avsnitt av Kosmologipodden? I så fall är du mycket välkommen att maila dina frågor och tankar till vår poddredaktion på mailadressen: pernilla@martinus.dk. Micael och Sören kommer sedan att samla ihop valda teman till en kommande podcast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial