Avsnitt 94: Kosmisk psykologi, del 4. Relationernas betydelse i vårt liv – Videoversionen

Kosmologipoddens redaktör Micael Söderberg samtalar med Sören Grind om betydelsen av relationer i vårt liv. Samtalet tar sin utgångspunkt i den aktuella coronapandemin som begränsar människors möjligheter till social samvaro. Sören belyser varför människor reagerar på olika sätt i tider av kris och reflekterar över vad meningen med dessa utmaningar kan vara ur ett kosmiskt perspektiv. Samtalet kommer också in på orsaker till vårt sätt att fungera i nära relationer och vilka förändringar som man kan förvänta sig i ljuset av den så kallade polförvandlingen. Inspelat den 3 maj 2020. Musik komponerad av Lars Palerius.

De tidigare avsnitten av kosmisk psykologi hittar du här på www.kosmologipodden.se. Vi finns också på Spotify.

Du kan köpa Sören Grinds bägge böcker, Livet – en spegel och Livet – en fråga om kärlek Världsbild förlag.

Fråga om kosmisk psykologi

Har du frågor om kosmisk psykologi som du skulle vilja att Sören och Micael tar upp i kommande avsnitt av Kosmologipodden? I så fall är du mycket välkommen att maila dina frågor och tankar till vår poddredaktion på mailadressen: pernilla@martinus.dk. Micael och Sören kommer sedan att samla ihop valda teman till en kommande podcast.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial