Avsnitt 59: Storkursen – Den eviga världsbilden. Ole Therkelsen berättar om bokens tillkomst

Vintern 1955/56 höll Martinus en serie på 15 föredrag i Köpenhamn, där han beskrev de grundläggande tankarna och de genomgripande principerna i sin världsbild. I maj 2018, 62 år senare, ges dessa föredrag ut i bokform på danska och svenska samtidigt, där den svenska utgåvan har titeln Storkursen – Den eviga världsbilden. I detta avsnitt berättar Ole Therkelsen om innehållet i boken och hur arbetet med redigeringen och färdigställandet av boken har gått till.

Boken innehåller 76 symboler och kan betraktas som en introduktionsbok till Martinus verk. Den kan beställas på Världsbild förlag: Världsbild förlag

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial