Avsnitt 58: Kosmisk psykologi, del 1

Kosmologipodden samtalar med Sören Grind om psykologi i relation till den andliga vetenskapen. Med utgångspunkt från Sörens bok Livet – din spegel berörs hur den traditionella psykologins begränsade bild av medvetandet och vår personliga utveckling får en djupare dimension när man, utifrån den andliga vetenskapen, förstår att allt vi möts av i vår vardag är något vi djupast sett själva har skapat genom de energier vi har sänt ut från vårt övermedvetande. I samtalet berörs också vilken betydelse barndomen har ur ett reinkarnationsperspektiv och hur vi kan uppnå en allt större kännedom om oss själva och vårt omedvetna genom att aktivt försöka förstå varför vi reagerar på olika sätt i mötet med omvärlden. Vi kan då lämna gamla invanda beteendemönster och sluta se oss själva som offer för att i stället försonas med vårt öde, livet och omvärlden i övrigt.

Sören Grinds böcker kan köpas på svenska och danska på Världsbild förlag: Världsbild förlag

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial