Avsnitt 69: Om rådet och den danska rättsprocessen. Intervju med Jacob Kølle Christensen

I detta poddavsnitt intervjuar Micael Söderberg rådsmedlemmen Jacob Kølle Christensen, som berättar om varför Martinus Institut har stämt ett antal personer i Danmark som har publicerat verk av Martinus utan tillstånd. Samtalet berör också vilka rättelser som Martinus Institut har gjort i olika utgåvor av Martinus litteratur och på vilka grunder ändringar kan eller får göras. Finns det någon risk med att ändra eller korrigera? Hur kan man veta hur Martinus skulle ha ställt sig till olika rättelser? Ändrade Martinus själv någonting i olika utgåvor av sitt verk? Hur såg Martinus på att bedriva rättsprocesser under sin tid på det fysiska planet och hur har den aktuella rättsprocessen påverkat ”Saken” i stort? Jacob belyser institutets syn på dessa frågor och många andra aspekter som berör utgivningen av Tredje testamentet.

Språk: svenska och danska.

Avsnittet spelades in i september 2018 i Hälsans Hus, Stockholm, med Micael Söderberg och Jacob Kølle Christensen.

Musik komponerad och framförd av Lars Palerius.

 

2 reaktioner till “Avsnitt 69: Om rådet och den danska rättsprocessen. Intervju med Jacob Kølle Christensen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial