Avsnitt 49: Mansrollen, #Metoo-rörelsen och de kosmiska analyserna. Samtal med Lars Östnäs

Mansrollen,#Metoo-rörelsen och de kosmiska analyserna. I detta avsnitt behandlas bland mycket annat den maktfullkomliga, manliga sexualitetens svanesång. Lars Östnäs samtalar med Lars Palerius om manlig sexualitet och blottlagda maskulina makt- och könsstrukturer i relation till det alltmer framväxande behovet av en mjukare och mänskligare samlevnad män och kvinnor emellan. En samlevnad där respekt, inlyssnande och lyhördhet för varandras framväxande mänskliga, dubbelpoliga sidor är tongivande. Samtalet berör också det som nu sker i samhället och vilka konsekvenser #Metoo-rörelsen kan tänkas få på sikt för både män och kvinnors förhållningssätt gentemot varandra.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial