Avsnitt 48: Kosmologi för förtvivlade – logik och bön. Samtal med Ingegärd Holmbergh

Kosmologi för förtvivlade − logik och bön. Livet är inte alltid så lätt att handskas med, även om man har funnit en världsbild som innebär att livet grundas på en allomfattande kärlek och logik. I detta avsnitt samtalar Ingegärd Holmbergh med Micael Söderberg och Pernilla Rosell om livets logik i ljus och mörker. Ingegärd berättar öppet och personligt om sitt andliga sökande och sina erfarenheter av att vara i dialog med livet och med Gud, även i stunder av ångest och förtvivlan.

Vi samtalar om vad det innebär att befinnas sig på det stadium som Martinus kallar ”att vara en sårad flykting mellan två riken”, samt om olika former av bön för att få stöd i vardagslivets utmaningar. Logiken i Martinus världsbild kan, tillsammans med bön, hjälper oss att samtycka till livet även när det är svårt eller omöjligt att hålla livsmodet uppe.

Ingegärd Holmbergh och Pernilla Rosell

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial