Avsnitt 63: Vad händer efter döden? Samtal med Anne Pullar

Vad händer efter döden, enligt Martinus? Vad upplever man och vad kan man gå igenom innan man föds igen, med utgångspunkt från reinkarnationstanken? I detta avsnitt samtalar Kosmologipodden med Anne Pullar om döden, som en fortsättning på vårt tidigare avsnitt med Per Ragnar om hur vi förhåller oss till döden (avsnitt 57). I detta avsnitt går vi igenom vad Martinus skriver om döden och vilka olika stadier som tillvaron efter döden består av, enligt hans analyser.

Vi talar om orsaken till varför den fysiska och den andliga världen måste vara åtskilda, om det som Martinus kallar skärselden och dess funktion, samt vad ”spöken” egentligen är för någonting. Vi reflekterar även på ett personligt plan kring hur vi själva har förhållit oss till döden när den har inträffat i vår närhet och delar med oss av några särskilda upplevelser i samband med det. Och till sist frågar vi oss om vi själva är rädda för döden, den dag den kommer … och om Martinus analyser kan ge stöd i detta.

Språk: svenska.

Avsnittet spelades in i juni 2018 på Hälsans hus, Stockholm, med Lars Palerius och Pernilla Rosell.

Musik komponerad och framförd av Lars Palerius.

 

2 reaktioner till “Avsnitt 63: Vad händer efter döden? Samtal med Anne Pullar

 • juli 13, 2018 kl. 9:03 f m
  Permalink

  Mycket fint om livet och döden..! Och rörande ord om egna erfarenheter av bl.a. anhörigas frånfälle. Ja, riktigt fint att ni förmedlat en personlig dimension i det eljest allmänna, samt fått till nåt levande som rör ens hjärta… så, verkligen, tack för det… ;o)

  Svar
  • juli 14, 2018 kl. 7:47 e m
   Permalink

   Stort tack för din fina feedback, det är roligt att höra att du uppskattade samtalet 🙂 Pernilla

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial