Avsnitt 24: Har vi varit här förut? Intervju med Johan Wretman

Har vi varit här förut? Hur är det med människors minnen av tidigare liv? Vi samtalar med Johan Wretman, psykoterapeut, författare och poet, som delar med sig av sina personliga erfarenheter och reflektioner över tidigare liv, reinkarnation och andra andliga eller ”paranormala” upplevelser – fast Johan själv inte kallade det för ”andliga” upplevelser, eftersom han redan som barn upplevde att sådana upplevelser var det mest normala som fanns.

Vi får bland annat höra om hur Johan mötte den sufiska mystikern och sångaren Ali Khan (1881–1958) som han också såg, tillsammans med sig själv, som munk i Tibet i tidigare liv, och hans erinringar bland annat från judiska inkarnationer och som spetälsk på en ö i Medelhavet. Vi får höra om andras minnen från tidigare liv, men också om vad Kristus betyder för Johan som förebild, om längtan efter att komma i kontakt med vår innersta väsenskärna, om det manliga och det kvinnliga och hur det förändras, om varför man aldrig ska ljuga – inte ens om småsaker – och mycket mer.

Samtalet vävs ihop med reflektioner kring Martinus beskrivning av vad som händer efter döden och hans analyser av polförvandlingen.

Johan Wretman
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial