Avsnitt 45: Att studera den andliga verkligheten med hjärtat. Samtal med Steen Landsy

 

Kosmologipodden möter denna gång Steen Landsy och Lars Östnäs för ett samtal om Steens mångåriga verksamhet som arrangör av kursen och utbildningar inom olika områden av andlig vetenskap. Vi får ta del av Steens berättelse om hur hans andliga intresse tog fart i 18-åldern och hur han i 20-åldern skrev flera kurser i Martinus kosmologi, vilket ledde till det första mötet med Martinus.

Vi få också höra Steen berätta om sitt samarbete med Per Bruus-Jensen på Radio Lotus, vilket resulterade i en 32 timmar lång radioutsändning om Martinus kosmologi. Steen bidrar frikostigt med minnen, reflektioner och tankar om sina möten med Martinus och sitt eget arbete som kursarrangör och inspiratör inom det andlig-vetenskapliga området. Vi får också höra Steen berätta om sitt eget författarskap, om hur det gick till när han beslutade sig för att publicera boken Nio liv, samt mycket mer! Moderator för samtalet är Lars Palerius.

Lars Östnäs och Steen Landsy
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial