Avsnitt 55: Den goda staten. Samtal med Olav Johansson och Lars Östnäs

Vad är den goda staten? I detta avsnitt samtalar Lars Palerius med Olav Johansson och Lasse Östnäs om framväxandet av den goda staten, den internationella opartiska världsstaten.

Samtalet utgår bland annat från Livets Bog, del I, kap. 4, ”Ett internationellt världsrike under skapande”.

Vi samtalar om en mängd skiftande ämnen och frågeställningar såsom positiva tecken och utmaningar i samtiden, den tilltagande polariseringen i världen, politisk och religiös suggestion och hypnos och frigörandet från dessa krafter, kollektiva berättelser som etik och moralbildande faktorer i byggandet av samhället, frigörelse från auktoriteter, övergången från en självisk till en osjälvisk moral, artificiell intelligens, reinkarnation och vegetarism (inte minst hos den unga generationen), samt mycket mer.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial