Avsnitt 13: Att vara ett med alltet. Om Martinus andliga invigning. Samtal med Eigil Kristensen

Hur gick det till när Martinus fick sin andliga invigning och sitt kosmiska medvetande? Vad innebär det att få tillgång till intuition som kunskapskälla? Eigil Kristensen, föreståndare för Martinus Center Klint i Danmark, samtalar med Lars Palerius och Pernilla Rosell om hur Martinus har beskrivit sin andliga invigning och den medvetandeförändring som denna innebar, som fick till följd att Martinus skapade sitt livsverk Tredje testamentet. I samtalet berörs också Martinus analys av den treeniga principen, hur han beskriver Gudomen, och mycket annat.

Den som vill lyssna på den tidigare intervjun med Eigil Kristensen om Martinus Center Klint, hittar den nedan i avsnitt 8 i Kosmologipodden, ”Det personliga mötet är den största inspirationskällan”.

Lars Palerius och Eigil Kristensen
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial